КНД – 3.1. «Приготування напівфабрикатів
для борошняних кондитерських і булочних виробів»
КНД – 3.1.1. Вступне заняття.Ознайомлення з кондитерським підприємством, організацією роботи кондитерськогоцеху. (14.01.2021)
КНД - 3.2. «Приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів».
КНД 3.2.1..: Приготування сиропів. (18.03.2021)
КНД
3.2.2..: Приготування помади. (25.03.2021)
КНД
3.2.3.: Приготування желе та прикрас з нього. (1.04.2021)
КНД
3.2.4.: Приготування масляних кремів. (8.04.2021р)
КНД
3.2.5.: Приготування вершкових, сметанних кремів. (19.05.2021)
КНД
3.2.6.: Приготування посипок. (21.05.2021)
Немає коментарів:
Дописати коментар