Плани уроків кондитер III розряд

 

КНД – 3.1. «Приготування напівфабрикатів для борошняних кондитерських і булочних виробів»

КНД – 3.1.1. Вступне заняття.Ознайомлення з кондитерським підприємством, організацією роботи кондитерськогоцеху. (14.01.2021)

КНД 3.1.2. Підготовка до виробництва сипучих, жирових продуктів. Підготовка до виробництва молочних продуктів, повидла та джемів. (21.01.2021)

КНД-3.1.3.«Підготовка до виробництва фруктів, овочів, цукатів, кураги, родзинок, горіхів,маку, желатину, меду, розпушувачів, ароматичних речовин, барвників, харчових кислот». (28.01.2021)

КНД  - 3.2. «Приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів».

КНД 3.2.1..: Приготування сиропів. (18.03.2021)

КНД 3.2.2..: Приготування помади. (25.03.2021)

КНД 3.2.3.: Приготування желе та прикрас з нього. (1.04.2021)

КНД 3.2.4.: Приготування масляних кремів. (8.04.2021р)

КНД 3.2.5.: Приготування вершкових, сметанних кремів. (19.05.2021)

КНД 3.2.6.: Приготування посипок. (21.05.2021)


Немає коментарів:

Дописати коментар

Масниця 2021: дата початку, історія свята та як прийнято відзначати

  Це одне із найулюбленіших, веселих і смачних свят, яке відзначається впродовж тижня. Масниця, або Колодій – широко відоме з давніх-давен с...